Bagaimana untuk Nueboo

Semua orang tahu produk kami memberikan peningkatan yang menakjubkan tetapi mereka mungkin bukan untuk semua orang. Dalam kehidupan, sentiasa ada beberapa pertukaran, dan untuk pita boob super melekit kami, pertukarannya ialah ia tidak sesuai untuk semua jenis kulit.

Adalah sangat penting anda menggunakan produk pita Nueboo dengan selamat. Tidak berbuat demikian boleh mengakibatkan ruam, lepuh, atau kulit yang sangat merengsa.

Di sini dan 5 Jangan yang semua orang patut tahu sebelum mencuba produk kami

 1. Jangan gunakan pita kami jika anda mempunyai kulit halus, nipis atau sensitif.
 2. Jangan gunakan pita kami jika anda mengandung atau menyusu.
 3. Jangan gunakan pita kami selama lebih daripada 8 jam
 4. Jangan gunakan pita kami dalam panas berpanjangan atau pendedahan matahari, pelekat boleh cair pada kulit anda. (maaf, tidak berjemur!)
 5. Jangan gunakan pita kami selama dua hari berturut-turut. Biarkan kulit anda bernafas di antara penggunaan.

Adakah anda masih bersama kami? Berikut ialah 5 langkah mudah yang perlu anda lakukan untuk memastikan hasil yang maksimum!

1. Uji kulit anda

Potong sekeping pita kecil berukuran 2 inci persegi dan sapukan tampalan ujian pada payudara/dada anda selama 24 jam untuk memastikan kulit anda tidak bertindak balas. Ingat kulit payudara anda berbeza daripada kulit anda yang lain 

2. Bersihkan dan keringkan kulit anda

Ini sangat penting! Kulit yang tidak bersih dan kering akan berminyak dan boleh menghalang pelekat daripada melekat dengan betul. Sila pastikan kulit anda bebas daripada: 

 • Losyen dan Minyak (termasuk sabun pelembap dan pencuci badan yang meninggalkan losyen pada kulit anda)
 • Bedak, concealer atau sebarang produk solek
 • Minuman wangi atau deodoran
 • Berpeluh
 • Sekat matahari 
 • Samak semburan segar

3. Ukur dan potong

Potong jalur pita payudara yang boleh mencapai dari pangkal payudara anda sehingga ke bahu atau tulang kolar. Anda akan memerlukan 2-3 jalur setiap payudara dan ingat payudara yang lebih besar memerlukan lebih pita untuk menyokong beban yang lebih berat! Raman bawah boleh menyebabkan kerengsaan atau bentuk yang tidak menarik

Kupas pelapik secara perlahan dari pita memastikan ia tidak menyentuh dirinya atau tangan anda terlalu banyak. Ingat ini adalah produk penggunaan sekali sahaja, apabila pita telah menyentuh sesuatu, ia tidak akan melekat semula.

4. Angkat dan pita

Gunakan sebelah tangan untuk mengangkat payudara anda ke ketinggian yang anda inginkan dan dengan tangan anda yang satu lagi, buat 'sauh' dengan meletakkan pita payudara pada pangkal payudara anda. Perlahan-lahan tetapi luncurkan tangan anda pada pita sehingga anda sampai ke pangkal puting.

Setelah pita dilabuhkan, anda boleh menarik pita itu ke atas dan melekat pada dada anda dengan menampal payudara anda pada tempatnya.

Jangan gunakan terlalu banyak ketegangan pada pita apabila menarik ke atas. Terlalu banyak ketegangan pada pita boleh menyebabkan pita itu menarik terlalu banyak pada kulit menyebabkan kerengsaan.

Haluskan sebarang kedutan dan ingat sebaik sahaja menyentuh kulit ia tidak akan melekat semula.

5. Aktifkan dan pangkas

Aktifkan pita dengan menggosok pelekat pita payudara dan potong dengan teliti sebarang lebihan. Pastikan anda tidak mengeluarkan pita terlalu banyak kerana anda tidak akan dapat melekatkannya semula pada kulit anda!

Alih keluar

 1. Sapu minyak kelapa ke dalam pita payudara sehingga ia tepu sepenuhnya. Biarkan pita rendam dalam minyak selama 15 minit. Ini akan membantu memecahkan dan melonggarkan pelekat.
 2. Gosok tepi pita dan perlahan-lahan tarik sudut kecil di pangkal payudara anda
 3. Dapatkan payudara anda, tepat di atas sudut pita yang anda angkat. Gunakan tangan sebelah lagi untuk menarik pita pada dirinya (Jangan tarik serenjang dengan kulit anda atau pada sudut 90 darjah kerana ini boleh menyebabkan kerengsaan atau kecederaan.
 4. Keluarkan pita perlahan-lahan, sapu lebih banyak minyak di bawah pita seperti yang diperlukan. Jangan carik pita itu

Lagi daripada Nueboo Fam 

kami