This simple solution is revolutionizing the fashion industry

Penyelesaian mudah ini merevolusikan industri fesyen


Pernah terfikir bagaimana selebriti kelihatan begitu bagus dalam pakaian?

Pernah melihat payudara mereka dan mengangkat kening melihat betapa cerianya mereka?

Jika anda pernah mengalami pakaian yang kelihatan rata atau kendur dan inginkan dada yang boleh menunjukkan jalan di hadapan anda, anda mungkin telah mempertimbangkan pilihan anda pada satu ketika atau yang lain.

Sama ada anda menerimanya atau menggigil memikirkannya - pembedahan biasanya merupakan perkara pertama yang terlintas di fikiran bagi kebanyakan wanita yang ingin mengatasi masalah itu. Ini lazimnya diikuti dengan pemikiran tentang bra push up yang tidak selesa yang menyelubungi bahagian dada anda tidak kira betapa mahalnya coli tersebut.

Seperti yang anda lihat, secara tradisinya, tidak ada banyak penyelesaian yang muncul di hadapan gadis moden, berpakaian kemas, go-get-'em.

Sehingga kini.

Enter Nueboo - syarikat penyelesaian payudara gaya sendiri yang besar dalam pemerkasaan wanita dan ia mengubah cara wanita melihat diri mereka dalam semua kemuliaan semula jadi mereka. "Keyakinan itu Seksi" menjerit slogan mereka di halaman web mereka. Dan mereka mempunyai satu rahsia yang mudah untuk membuat wanita berasa sangat seksi dan yakin gila.

Rahsianya ialah rangkaian pita payudara premium Nueboo - segulung pita melekit 16.5 kaki panjang dan 2 inci lebar yang boleh disalah anggap sebagai pita olahraga pada pandangan pertama.

Gulungan pita sederhana ini yang dikenali dengan mesra oleh peminat sebagai "Booblift dalam Kotak" nampaknya ia tidak boleh berbuat banyak. Tetapi jangan menilai buku dari kulitnya. Ia akan mengubah cara anda melihat mengisi pakaian anda selama-lamanya!

Pertama sekali, anda memilih warna anda - vanila jika anda daripada varieti bermarmar dan bersusu; dan coklat jika anda berkulit gelap atau sawo matang. Kemudian mereka mempamerkan gulungan hitam tandatangan mereka. Tunjang utama untuk gaun hitam kecil dan atasan hitam seksi itu - yang mesti dimiliki jika anda mempunyai almari pakaian yang tidak pernah berniat untuk keluar dari gaya.

Ada sebab mengapa kakitangan di Nueboo sentiasa menghantar e-mel "Maaf, kami kehabisan stok" dan mesej "Kembali dalam stok" yang sama panik setiap bulan.

Ini kerana ia membuatkan anda kelihatan hebat, berasa lebih baik dan ia adalah No. 1 alternatif semula jadi dan sangat berpatutan untuk pergi di bawah pisau.

Nueboo menawarkan rutin 4 langkah, 10 minit "ukur, potong, kupas dan pita" yang membawa anda dari kendur ke hebat. Jika beratus-ratus peminat mereka menyiarkan cerita dan siaran "sebelum dan selepas" di media sosial adalah sesuatu yang perlu dilakukan - maka garis panduan yang mesra pengguna dan tidak gagal ini adalah pemenang.


Ujian dan Semakan Kehidupan Sebenar

Apabila mencuba pita payudara premium Nueboo untuk diri kami sendiri, kami mendapati ia lembut, namun kuat. Fleksibel dan elastik, namun tidak akan berganjak pada maraton 8 jam keluar malam, walaupun menari berpeluh, koktel tumpah dan hujan renyai-renyai tengah malam (ternyata kalis air dan sesuai untuk berenang yang sejuk di kolam!)

Jika ia melekat dengan baik, anda fikir menanggalkannya akan merobek puting atau seketul kulit, tetapi secara mengejutkan ia jatuh terus dengan sapuan minyak bayi - semua kulit utuh.

Dan ini adalah faedah utamanya berbanding dengan pita pelekat, pita pembungkusan, pita pengikat atau pita sukan yang lebih lembut. Di mana suatu ketika dahulu anda perlu bersabar dengan bahan keras, mencucuk-cucuk, gatal yang menggali ketiak anda yang tidak boleh dilepaskan untuk kehidupan anda - kini terdapat pita yang sepadan dengan warna kulit anda DAN acuan pada badan anda supaya anda tidak bahkan tidak berasa seperti anda memakai sesuatu.

Memangkas payudara bukanlah rahsia dalam masyarakat tinggi atau tinseltown. Victoria Beckham menyifatkan penampilannya yang terangkat sehingga peminat menganggap pembedahan plastik sebagai busuk kepada beberapa pita saluran yang diletakkan dengan baik sepanjang tahun 2001. Malah Kim Kardashian yang terkenal telah dipetik sebagai menggunakan “Duct tape hack” pada tahun 2015 (sambil mengakui dia terpaksa memberanikan diri untuk mengupasnya padam!).

Dengan Nueboo di dunia sekarang, satu-satunya perbezaan ialah anda boleh mempunyai akses kepada penyelesaian yang lebih lembut, mesra dan selesa. Orang yang mahu anda melakukannya untuk anda dan untuk meningkatkan perasaan anda melalui jenis estetika peribadi yang anda mahukan.

Tiada penghakiman, jangan risau. Boobies yang selesa dan dirakam yang kelihatan sangat bagus dalam pakaian - lantang dan bangga, tanpa meminta maaf.Bagaimana Nueboo wujud: Permulaan yang sederhana

Kisah di sebalik Nueboo bukanlah cerita yang menakjubkan. Ada keperluan. Tiada siapa yang mengisinya, dan ini perlu diperbaiki.

Masukkan Noraa Mils berusia 28 tahun dari Melbourne, Australia.

“Sebagai penari, perkara terakhir yang anda mahukan ialah payudara anda bergerak ke satu arah semasa anda pergi ke arah yang lain. Sudah tentu, saya melakukan perkara pita pelekat yang memberi saya beberapa ruam yang sengit. Coli sukan ketat yang merenggangkan tulang rusuk anda sehingga titik patah, dan coli tanpa tali yang menjadikannya mustahil untuk beraksi tanpa mereka berasa seperti tergelincir ke pinggang saya. Apa yang saya mahukan ialah pita pelekat - tetapi tidak perlu menanggung ketidakselesaan atau gatal-gatal atau menggunakan sesuatu yang akan menyebabkan kulit sensitif saya menjadi gebu.”

Bekerjasama dengan pengeluar berskala kecil untuk mendapatkan semua butiran dan spesifikasi yang betul, ia mengambil masa hampir 2 tahun sebelum Noraa bersedia untuk melancarkan industri kotej mininya. "Tetapi apabila saya melakukannya", dia ketawa, "banyak pita pertama saya hilang serta-merta dan kemudian saya tahu saya sedang melakukan sesuatu!"

“Masalah yang saya hadapi sebagai penari, adalah masalah yang dihadapi oleh semua penari. Kami terpaksa memakai pakaian yang berpotongan rendah dan menjunam sambil menari dengan agak kuat. Bra adalah tidak selesa, tidak praktikal, serta mustahil untuk disembunyikan dengan betul. Jadi lot pertama tidak mempunyai masalah untuk menjual kepada rakan dan rakan sekerja. Kemudian dari mulut ke mulut berlaku, dan tiba-tiba saya terpegun melihat berapa ramai wanita yang benar-benar mencari produk seperti ini. Kini, selebriti pun menggunakannya. Sememangnya, saya terguncang!”

Pada 2019, Noraa memberikan Nuebootape.com kepada dunia, dan selebihnya adalah sejarah.

Kini wanita di seluruh dunia boleh memesan pita payudara premium Nueboo dan rangkaian penyelesaian payudara lain daripada penjagaan kulit payudara dan dada kepada perlindungan puting bersaiz besar untuk pengisi yang selesa untuk wanita berpayudara kecil yang mencari siluet yang lebih lengkap.

“Bagi saya”, Noraa mengesahkan, “Ia bukan sekadar produk - ia adalah gaya hidup dan pemikiran. Pita payudara premium Nueboo adalah hipoalergenik, bebas kekejaman, produk vegan dan bersumberkan etika. Jika anda ingin berasa sihat, anda memerlukan produk yang ber baik untuk semua orang dan dunia.”

Tanpa syak lagi, Gabungan yang menang.


promo-img

Rasa Seksi dan Selamat dengan Nueboo hari ini!

Untuk detik yang penting

Beli Sekarang


Jika anda berminat untuk mencuba pita payudara premium Nueboo, pastikan anda dapatkan beberapa hari ini (atau dapatkan beberapa pesanan belakang) di www.nuebootape.com  

Kembali ke blog

Tulis komentar

Ingat, komentar perlu disetujui sebelum dipublikasikan.