Soalan Lazim

Bagaimana ia berfungsi?

Julat pita payudara kami terdiri daripada campuran kapas 95% dan 5% spandeks dan kami menggunakan pelekat akrilik gred perubatan. Pita itu meregang dan melekit membolehkan anda meletakkan payudara anda dengan mudah mengikut kehendak anda.

Walaupun produk kami gred perubatan, kami sentiasa mengesyorkan untuk mengujinya pada kulit anda 24 jam sebelum anda ingin menggunakannya.

Anda boleh melakukan ini dengan memotong pita dua inci persegi dan melekatkannya pada payudara/dada anda dan biarkan selama 8 jam (ingat kulit dada adalah berbeza daripada seluruh badan anda!).

Adakah sukar untuk dilakukan?

Tidak! Seperti kebanyakan kemahiran, ia memerlukan masa untuk benar-benar mahir merakam payudara. Tetapi tidak sukar untuk belajar!

Hanya pastikan anda pergi ke halaman Cara Nueboo kami dan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila e-mel kami di help@nuebootape.com dan kami berbesar hati untuk membantu.

Apakah yang perlu saya lakukan sebelum menggunakan pita Nueboo?

Ini sangat penting! Kulit yang tidak bersih dan kering akan berminyak dan boleh menghalang pelekat dari melekat dengan baik. Sila pastikan kulit anda bebas daripada: 

  • Losyen dan Minyak (termasuk sabun pelembap dan pencuci badan yang meninggalkan losyen pada kulit anda)
  • Bedak, concealer atau sebarang produk solek
  • Minuman wangi atau deodoran
  • Peluh
  • Sunblock 
  • Samak semburan segar

Adakah Nip Covers satu kemestian?

Kami mengesyorkan anda menggunakan Nueboo Nip Covers sebelum anda mula merakam sebagai langkah berjaga-jaga tambahan untuk puting sensitif.

Berapa lama gulung akan bertahan?

Gulungan Pita Payudara Nueboo standard adalah kira-kira 2 inci lebar (5cm) dan terdapat dalam gulungan 16.5 kaki (5 meter).

Secara purata pelanggan kami menggunakan satu kotak setiap bulan. Walau bagaimanapun, semuanya bergantung pada saiz payudara anda dan kekerapan anda menggunakan pita itu.

Patung yang lebih besar akan mendapat kira-kira 5 kegunaan

Payudara yang lebih kecil boleh mendapat sehingga 15 kegunaan

Bilakah pesanan saya akan sampai?

Jika anda berada di Amerika Syarikat, anda sepatutnya menerima pesanan anda dalam masa 7 hari perniagaan.

Untuk pesanan antarabangsa, anda boleh menyemak masa penghantaran anda di sini

Adakah anda membuat borong?

Ya! Untuk pertanyaan borong sila e-mel pasukan borong kami di wholesale@nuebootape.com